Hastane Randevu Gov Tr

Wiki Article

Randevu

Artık vatandaşlar uzun uzun sıra beklemiyor ve kolaylıkla randevu oluşturabiliyorlar. Peki, MHRS randevu alma sitesi tam olarak nasıl çalışır? MHRS randevusu hangi yollar ile alınır? ALO 182 hattından randevu oluşturmak için neler yapılmalıdır?
MHRS web Randevu Oluşturma Sistemi sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu oluşturan insanların sıra bekleme dertleri de sonlanmış bulunmaktadır. Kolaylıkla hastane randevularını oluşturan insanlar, randevu zamanı ve hastane seçiminin yanı sıra talep ettikleri doktora da randevu kaydı yaptırabilme lüksüne sahipler.

MHRS RANDEVU ALMA SİSTEMİ

Ülke yönetimimiz tarafından hizmete sunulmuş randevu oluşturma sistemi insanlara kolaylık sağladığı gibi, hastaneler ve hekimlere de kolaylık sağlamaktadır. Online olarak veya ALO 182 Hattı ile alınan randevular sayesinde hastalar saatler öncesinden hastaneye giderek beklemek zorunda kalmaması ile beraber doktorlar da hasta kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu olutşruma sisteminde insanlar MHRS’ye kayıt olmalı veya E-Devlet aracılığı ile siteye giriş yapmalıdır. Ancak internet kullanmak istemeyen vatandaşlar için de randevu Randevu almak mümkündür. Bu vatandaşların ALO 182 hattını araması yeterlidir.

MHRS KAYDI VE E-DEVLET ARACILIĞI İLE RANDEVU ALMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen vatandaşlar MHRS sistemine kayıt olmak istiyorlarsa MHRS web adresini kullanarak ‘Yeni Üye’ butonunu seçmelidir. Daha sonra ekrana gelen görüntüde istenen bilgilerin girilmesiyle MHRS üyeliği oluşturulur.

Fakat e-Devlet sistemine üye olan insanlar MHRS’ye üye olmadan Randevu da randevu alabilmektedir. Randevu Bu sebepten dolayı MHRS internet adresine giden insanların ‘e-Devlet ile giriş’ butonuna tıklamaları gerekmektedir. e-Devlet kapısına giriş yapabilen insanlar otomatik olarak MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page